Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jan Křivka 19. 11. 2021
Opakovaně skvělá zákaznická zkušenost! Doporučuji. JK
Libor Sláma 9. 11. 2021
Děkuji Bravis reality a hlavně paní Musálkové za odvedenou práci při pronájmu bytu. Příjemná spolupráce a vše dobře proběhlo i když covidová doba nám nebyla moc nakloněna. Děkuji a pokud potřebovat, tak se zase na vás obrátím...
Radka Böhmová 20. 10. 2021
Chtěla bych pochválit práci slečny Musálkové při pronájmu bytu. Je vidět, že svojí práci dělá ráda a snaží se vždy vyhovět přání klienta.
Tomáš Novák 20. 10. 2021
Moc děkuji za profesionální přistup paní Musálkové. Rádi se na BRAVIS REALITY a konkrétně na paní Musálkovou obrátíme znovu. Děkujeme.
Miroslav M. 4. 10. 2021
Bravis Reality mi uspesne pomaha najit pronajmy jiz radu let a konkretne s p. Musalkovou mam ty nejlepsi zkusenosti - presne vi, co pronajimatel potrebuje, komunikuje mile a efektivne se vsemi zucastnenymi.
Petra P. 28. 9. 2021
S RK Bravis spolupracuji již delší dobu. Vždy najde vhodného a spolehlivého nájemníka. Spolupráce se slečnou Musálkovou byla výborná a komunikace bezproblémová. Vřele doporučuji :-)
Miluše Smetanová 28. 9. 2021
Chci poděkovat za spolupráci sl. Musálkovou . Naprosto perfektní , profesionální přístup . Rádi budeme služby Bravis využívat a to nejen na pronájmy :).
Martin Host 26. 9. 2021
Dostal jsem doporučení na Bravis reality a na sl. Musálkovou od známého, který se pronájmy živí s tím, že je to nejlepší volba v Brně. Přesvědčil jsem se, že je to pravda.
Martin Černý 26. 9. 2021
Rád spolupracuji s Bravis Reality. S Nikolou Musálkovou jsem velmi spokojený a předpokládám dlouhodobou spolupráci. M. Černý
daniela mauleon 14. 7. 2021
Dlouholeta spoluprace s Bravisem byla opet uspesna, Nikola skvele komunikovala a dnes jsme byli na veceri u novych spokojenych najemniku. Dekujeme~
Přidat referenci